Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt för dig som medlem i Handelskammarens Nätverk för VD-assistenter.
Är du inte medlem i nätverket vänligen kontakta Marie Voss.

Anmälan är bindande och först till kvarn gäller.

Sista anmälningsdag är den 28 januari kl 09:00.

Nätverket för VD-assistenter

Varumärkesmedvetenhet och hur vi blir Top of mind på LinkedIn

Hur många gånger måste vi exponeras för ett varumärke innan det verkligen sätter sig i vår hjärna, räcker det med ren exponering, behövs det mer? Hur mycket hjälper en interaktion att sätta ett varumärke? Ett varumärke bygger på erfarenheter, bilder, känslor och förväntningar. Tänk Volvo, du har förväntningar som bygger på just tidigare erfarenheter.

På LinkedIn så är du din egen Volvo. Ditt personliga varumärke är vad du har gjort, vad dina kontakters förväntningar är på dig, vilken bild du målat upp av dig själv, hur andra upplever och pratar om dig. Givetvis också hur du agerar och vad du skriver. Idag går trenden dessutom mot att ditt personliga varumärke tenderar att bli viktigare än företaget du arbetar på. Du blir varumärket, ditt alldeles egna varumärke, vilket måste vårdas med omsorg.

Det är relativt enkelt att bli top of mind i en liten grupp. Du kanske redan är det på din arbetsplats? Du är personen man alltid frågar om en viss sak som du är bra på. Du är helt enkelt Top of mind inom ett visst område.

Men hur blir du då Top of mind på LinkedIn? Detta kommer LinkedIncoachen Pontus Roos att lära oss allt om. Pontus Roos är till vardags franchisetagare hos Fogarolli samt konsult inom försäljning och marknadsföring. Dessutom kommer Pontus framöver även att vara ett välkommet inslag i utbildningen till certifierad Executive Business Assistant.

Vi träffas denna gång helt digitalt via Zoom och länk kommer att skickas ut i god tid före mötet. Ta gärna del av våra riktlinjer för användande av zoom.

Så njut av en kopp kaffe och lär dig hur du blir toppen inom ditt gebit på LinkedIn!

Varmt Välkommen med din anmälan!

0