Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Skeppsbron 2, Malmö Börshus, Malmö

Pris

Kostnadsfritt för alla som är med i Hållbarhetsnätverket och HR-lunchen.
595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
995 kr/pers för icke-medlemmar. 

 Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Anmälan senast 24 mars.

Vi inleder med frukost kl 08:30!

Vilket ledarskap förändrar världen?

Inner Development Goals – det senaste inom ledarskap!

Vi har en lång lista på vad vi behöver göra för att uppnå Agenda 2030 och en hållbar värld för människa & planet. Utvecklingen har inte rört sig framåt de senaste två åren, samtidigt som det är mycket kvar för att nå Parisavtalet. Varför är det så svårt?

The New Divsion har tillsammans med Enskäret foundation och 29K tagit fram ett ramverk som ser till den inre, personliga, utvecklingen för att nå målen. Dessa mål som kallas Inner Development Goals (IDG) lanserades våren 2022. De har fått mycket uppmärksamhet just eftersom de visar på det som behövs i dagens samhälle, och inte minst hållbarhetsfrågorna – ledarskap. IDG visar inte vad vi ska göra för att accelerera omställningen utan hur, med vilka egenskaper och ledarskap som behövs.

Vad innebär då IDG i praktiken?

Ta chansen att lära dig mer om IDG tillsammans med Sarah Emond och Magnus Glifberg om hur du kan använda detta verktyg i din organisation. Båda har lång erfarenhet av att arbeta med ledarskap och personlig utveckling. Vi får höra om målen, vad de innebär samt hur man kan arbeta med dessa i sin personliga utveckling och i sitt arbete.

Vi får även höra från Tina Molund, Engagement Leader, IKEA Social Entrepreneurship, om hur de arbetat med detta inom deras verksamhet.

Varmt välkomna till denna träff med Hållbarhetsnätverket och HR-lunchen!


Sarah Emond är VD på egna bolaget By EMOND och nybliven Director på Science Village Scandinavia med ansvar för att etablera och leda ett nytt Science Center i Lund. Sarah har lång erfarenhet av ledarskap, förändringsledning och inre utveckling. Hon brinner för hållbar utveckling och har tidigare haft roller som chef för Tetra Paks kundinnovationscenter globalt och som chef för ett av FN:s innovationscenter.

0