Datum / Tid


Pris

495 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
795 kr/pers för icke medlemmar.
Kostnadsfritt för dig som är medlem i HR-lunchen.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Observera att vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är den 17 september kl 12:00.

Webbinarium: Viktiga ”skills” för framtidens ledare

Vad blir viktigt för dig som ledare i framtiden? I en komplex värld med snabba kast har vi som ledare en central roll i att visa vägen. Vi måste också i snabb takt ständigt lära nytt för att utvecklas.

Lärande organisationer, självstyrande team, psykologisk säkerhet, agila mindset, är bara några av alla begrepp inom eran av ”new ways of working”. I grunden handlar det om synen på ledarskapet. Detta påverkar i hög grad hur vi rustar våra medarbetare och organisationer framåt för konkurrenskraft.

Välkommen till en trendspaning där du får värdefull kunskap och inspiration kring vad vi anser är avgörande kunskaper och kompetenser för att som ledare kunna driva och få med oss våra organisationer framåt. Hur kan vi skapa hållbara och framtidsrustade team i en alltmer utvecklingsorienterad värld?

Malin Safi och Charlotte Svensson från Wise Consulting:

Malin har många år inom Wise Consulting som karriärcoach och ledarutvecklare. Malin har arbetat med att ha lyft både enskilda människor och organisationer. Hon har en bakgrund som utvecklingschef på Framfab samt många år inom konsult- och rekryteringsbranschen.

Charlotte har en bakgrund som HR-chef under 10 års tid. Hon har en bred erfarenhet organisationsutveckling, förändringsledning och ledarskapsutveckling samt av att bygga tillit och där igenom skapa effekt i organisationen.

Varmt välkommen!

0