Datum / Tid


Plats

Tenco AB, Humlegatan 4, Malmö, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss.
Frukost ingår!

FULLSATT, men du kan fortfarande anmäla dig till den 8 november!
Se inbjudan här

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket.
Nyfiken? Kontakta Johanna Krantz för mer information.

Workshop: Om att leda olika generationer!

Uppnå högre innovationsnivå genom att lära dig leda olika generationer!

Denna workshop gör vi tillsammans med Adriana Azinovic från Tenco. Vi kommer att få lära oss att skapa ett meningsfullt ledarskapskoncept som kan gynna våra team (och oss själva), koppla ihop olika generationer samt låsa upp kollektiv intelligens. Du kommer att få uppleva en förmiddag som bygger på praktiska övningar och olika designmetoder i en kreativ och spännande miljö.

Ett team inkluderar oftast olika generationer, därav olika behov och ledarskapspreferenser. Gen Z bryr sig mycket om autonomi och balans mellan arbete och privatliv, och vill hellre vara egenföretagare eller arbeta i en start-up. Utöver det har pandemin fått många att omvärdera sina livsval. Många söker idag en arbetsplats som ger högre flexibilitet och fokuserar på välbefinnande. För att vara flexibel och utvecklas snabbt krävs att man aktiverar den kollektiva intelligensen.

Vilken ledarstil passar dig och din organisation? Vad letar du efter hos en ledare? Vilken typ av ledarskap är vi i akut behov av? Vad betyder ledarskap för dig här och nu?

Hoppas vi ses!

Välkommen!

0