Pressinbjudan: Stort intresse för Brexit föreläsning i Malmö

Imorgon torsdag anordnar Handelskammaren en föreläsning om Brexit med Erik Lagerlöf i Malmö. Intresset för seminariet har varit stort med över 100 deltagare anmälda. Med de pågående förhandlingarna och det läget som råder bjuder vi härmed in media att lyssna och ställa frågor. Erik kommer finnas tillgänglig för intervjuer delar av dagen och likaså vår vd Stephan Müchler och vår vice vd Per Tryding.

Erik kommer från Advokatfirman Vinge och är Adjungerad professor i juridik vid Handelshögskolan och Visiting Fellow vid St Edmund’s College (Cambridge University). Han har tidigare arbetat som rättssekreterare vid EU-domstolen och varit verksam som akademiker vid Cambridge University och Harvard Law School. Erik kommer att gå igenom läget i förhandlingarna och den senaste utvecklingen. Han kommer även att uppmärksamma deltagarna på den stora betydelsen EU-rätten har för svenska företags affärer. Frågor de idag tar för givet vid affärer inom EU kommer att bli helt annorlunda när Storbritannien lämnat.

För mer information om seminariet, se inbjudan på vår hemsida.

Datum: 15 november
Plats: Stora Börssalen, Skeppsbron 2, Malmö
Tid: 12.00-16.00

Meddela oss om ni vill boka in en intervju med Erik innan eller efter seminariet.

Vid anmälan och frågor kontakta
Mariette Gunnarsson
0470-52 00 41
Mariette.gunnarsson@handelskammaren.com

Marie Voss
040-690 24 01
marie.voss@handelskammaren.com

0