Almebaren 22 maj 2019

Almebaren 22 maj

Jessica Stegrud – Sverigedemokraterna
Jessica Stegrud är debutant i Sverigedemokraterna och är partiets andra namn till EU-valet. Jessica är bosatt i Vellinge är erfaren debattör och opinionsbildare. Hon driver en blogg och är aktiv på sociala medier som samhällsdebattör. Jessica har bakgrund från näringslivet där hon är verksam i energibranschen.

Jaime Gomez –  Feministiskt Initiativ
Jaime Gomez är Feministiskt Initiativs tredje namn till EU-valet. Han är partiets utrikespolitiska talesperson samt ordförande för Skuggriksdagsgruppens utrikespolitiska utskott. Hans hjärtefrågor är fred och konfliktlösning, FN, demokratibyggande och mänskliga rättigheter. Jaime är även ledamot i styrelsen för F! Höör och har varit ordförande för F! Skåne.

Ana Süssner Rubin – Vänsterpartiet
Ana Süssner Rubin är Vänsterpartiets andra namn till EU-valet. Hon har varit aktiv i fler poster i Vänsterpartiet och Ung Vänster och har sedan 2018 varit ordförande för Vänsterpartiet i Skåne. Ana har en bakgrund som arbetsrättsjurist och jobbar idag som förbundsombudsman på Vårdförbundet.

Magnus Thulin – Centerpartiet
Magnus Thulin kandiderar till Europaparlamentet för Centerpartiet och är bosatt i Malmö. Han är utbildad ekonom och driver idag två företag. Magnus har en lång internationell arbetserfarenhet och har även studerat utomlands. Hans hjärtefrågor är bland annat företagande, handel, jordbruk och fri rörlighet.

0