Höstmötet 2020

I pandemins närvaro blev Handelskammarens Höstmöte 2020 en digital ljuspunkt i höstmörkret. Ordförande Kerstin Lindell berättade om Vision 2025 som just beslutats om i Fullmäktige och vd Stephan Müchler rapporterade om verksamheten. Bland annat omställningen till webbinarier som lockat fler än 5 000 deltagare under året. Särskilt fokus lades på hållbarhet och det ekonomiska läget som presenterades av Handelskammarens affärsutvecklare inom hållbarhet Elisabeth Axelson respektive chefekonom Sara Åhlén Björk. Dan Zethraeus tog emot utmärkelsen Årets Tekniker och Helena Linge blev utsedd till Årets Tekniklöfte. Mötet avslutades med en paneldiskussion med Mp:s Karolina Skog, Sydöstrans Stig-Björn Ljunggren samt Johan Eklund från Entreprenörskapsforum. Samtalsledare var vvd Per Tryding och kvällens värdinna Katarina Björnsdotter. Foto: Roger Nellsjö


0