Unga Ledare

För att kunna leda andra måste du först kunna leda dig själv.

Innan man kan leda andra måste man kunna leda sig själv. Att vara ledare idag ställer höga krav både på dig som individ och på din organisation. Det är inte lätt att som ny/ung ledare få de förutsättningar man behöver. Genom Handelskammarens nätverk för Unga Ledare skapas förutsättningar för att vara en god ledare. Att få förmånen att ingå i nätverket gynnar såväl individens som företagets utveckling, samt skapar förutsättningar för ett gott ledarskap.

I klippet får du lyssna till Maja Modigh som är en tidigare deltagare i programmet.

Under året du deltar i programmet kommer du bland annat att :

  • Utvecklas som människa.
  • Lära dig reflektera
  • Få tillgång till en mentor
  • Få ett nytt nätverk

Nu kan du anmäla dig till höstens kursstart. Mer information om programmet hittar du här.

0