Vinnare på Tulldagen

I Handelskammarens monter på Tulldagen fanns en tävling där vinsten var medlemskap i vårt nätverk Trade Network under 2022. Detta är vårt nätverk för de som arbetar med export, import, skeppning, logistik, tull till trade compliance vid internationella affärer. Vi har nu utsett två vinnare, nämligen Cecilia Granath från Bring Cargo International i Malmö och Henrik Lantau från Lyckeby Culinar i Fjälkinge. Vi på Handelskammaren säger Grattis och hälsar Cecilia och Henrik varmt välkomna till Trade Network!

Cecilia berättar att hon arbetar som tullansvarig på Malmö kontoret men även en del med administration. Just nu är frågan kring förändringarna avseende importsystemet för standardtulldeklarationerna en högaktuell fråga för dem men även övriga förändringar inom export- och import är av intresse att följa och lära sig mer om inom nätverket. 

Henrik arbetar som Purchasing & Material Planner på Lyckeby Culinar vilket innebär att han arbetar operativt och taktiskt med inköp av råvaror. Han agerar även länk mellan inköp och företagets övriga funktioner med ansvarar för optimala lagernivåer, parametersättningar, KPI och uppföljning av performance. Han ser fram emot att delta i de arrangemang som genomförs i Trade Network och att få ta del av den kunskap som nätverkets mer än 100 medlemmar besitter.

Som medlem i Trade Network får man årligen möjlighet att delta i ett antal event kostnadsfritt. Exempelvis kickstartar vi det nya året med:

Mer information om kommande Trade Network event. Vi tar löpande emot nya medlemmar. Vill du veta mer om Trade Network? Gå in på nätverkets hemsida eller kontakta Mariette Gunnarsson eller Per Anders Lorentzon för mer information.

0