Diplomutbildningens nya alumner

Vi säger ett stort grattis till Diego Manca från Saft AB och Robin Eiselt på AB Lennart Månsson International. De är de två senaste att klara det avslutande provet i vår Diplomutbildning för export- och import.

Ett mycket viktigt, välstrukturerat och organiserat utbildningsprogram riktat till alla som arbetar inom import- och exportområdet. Jag är väldig glad över att ha deltagit, nu känner jag mig trygg och bekväm i mitt dagliga arbete, säger en glad Diego efter avklarat prov.

Denna utbildning är väldigt lärorik och användbar i det dagliga arbetet. Det har varit duktiga och pedagogiska föreläsare som verkligen kan sin sak. Väldigt detaljerad dokumentation som är bra att ha för att kunna gå tillbaka och fräscha upp minnet. Jag rekommenderar varmt Handelskammarens Diplomutbildning för er som känner er intresserade av att fördjupa er i hur allt med import/export går till, kompletterar Robin Eiselt.

För tio år sedan startade vi upp utbildningen. Detta ger företag en möjlighet att stärka sina medarbetares praktiska kunskaper för att hantera företagets internationella affärer. I utbildningen samlar vi sex olika delkurser som berör: export, import, ursprungsregler, leveransvillkor, utlandsbetalningar och kontraktsskrivning. Tillsammans ger de en bra grund för att få en ökad helhetsförståelse och kunskap för hur man ska hantera företagets export- och importaffärer rent praktiskt. Diplomutbildningen avslutas med ett skriftligt prov. Med godkänt resultat får deltagarna ett diplom. Diplomet utgör ett bevis både för deltagaren, företaget och inte minst dess kunder att man har goda kunskaper inom export- och importhantering. Något som gör att affärerna kan fungera smidigt.

Nu finns flera av delkurserna för våren på vårt Kalendarium bl.a. praktisk exporthantering, ursprungsregler, leveransvillkor och rembursutbildningen. Vi erbjuder dem både digitalt och på plats. Här ser du vårens utbildningar som ingår i Diplomutbildningen.

Kontakta gärna Per Anders Lorentzon om du vill veta mer om vår Diplomutbildning.

0