Årsmötet 2022

Äntligen kunde vi ses igen för ett årsmöte! Att gästen gör festen var tydligt när Handelskammarens medlemmar samlades på Malmö Live för Årsmötet 2022. Sorlet spred sig snabbt när mingel och nätverkande inledde kvällen innan gästerna tog plats i High Live. Handelskammarens ordförande Kerstin Lindell lotsade deltagarna genom formalia då bland annat nya fullmäktigeledamöter valdes in. Efter avklarat årsmöte gick kvällen över i en mer informell del med fokus på vår föränderliga värld. Inom detta tema rymdes alltifrån Sveriges NATO-ansökan till medias roll i samhället. Samtidigt fick vi en uppdatering hur Handelskammaren agerar och levererar i aktuella frågor men också en inblick i några av de temabaserade nätverk som erbjuds. Med utdelningen av priset Sveriges Bästa Lärare till Anders Isaksson från Vaxmoraskolan i Sollentuna avslutades kvällen på topp.
Konferencier var Katarina Björnsdotter.


0