Datum / Tid


Pris

595 kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
895 kr/pers för icke-medlemmar.
Kostnadsfritt för medlemmar i HR-lunchen. Ange ”HR-lunchen” i meddelanderutan. Vi tar löpande emot nya medlemmar. Kontakta Johanna Krantz för mer information.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Vid utebliven närvaro utgår full avgift.

Sista anmälningsdag är den 1 februari kl 08:00.

Webbinariet kommer att sändas via Zoom.
Ta gärna del av våra riktlinjer för användande av Zoom.

Webbinarium – Fixa sopsorteringen annars säger jag upp mig!

Framtiden är här och vi behöver veta hur vi rustar oss för att möta den. Ett effektivt sätt är att få stenkoll på vilka attityder, beteenden och förväntningar unga idag har på livet, jobbet, relationerna, maten, framtiden och samhället.

Hur kan man vara vegetarian men äta kött ibland? Varför tar man med papsen på anställningsintervjun och är det självklart att alltid kunna påverka? Vad behöver vi veta, förstå och göra för att möta den yngre generationen på bästa sätt!?

Dessa frågor och mycket mer kommer livsstilsexperten Lovisa Sterner försöka besvara under en intensiv timme fylld med fakta, siffror, citat, case och interaktivitet.

Välkommen till en fartfylld förmiddag där du utmanas i ditt sätt att tänka!

Lovisa Sterner driver insiktsbyrån Grasp Insights där hon arbetar med undersökningar, analyser, rådgivning och trendspaningar. Lovisa är beteendevetare och har en bakgrund från Lunarstorm och analysföretaget Ungdomsbarometern där hon arbetade som livsstilsexpert och vice vd. Hon har också varit vd för talangbolagen Nova100 och Shortcut.

0