Webbinarium: Kommunicera hållbarhet trovärdigt och tydligt

Hållbarhet har accelererat de senaste åren i samband med Agenda 2030 (FN:s hållbarhetsmål) och klimatförändringarna. Detta skapar ökade förväntningar på alla aktörer att vara med och dra sitt strå till stacken och sedan kommunicera ut det till olika intressenter. Ibland kan det vara svårt att navigera vad man ska kommunicera och hur, vilket ibland till och med kan göra att det undviks att kommuniceras för att inte hamna under greenwashing. Samtidigt är det viktigt att sprida information och kunskap kring vad som görs inom hållbarhet för att öka intresset och inspirationen hos fler för att fortsätta detta momentum.

Kärnan av allt handlar om att vara trovärdig i sitt engagemang så att omvärlden känner förtroende för det arbete som sker. Här spelar kommunikation en helt avgörande roll.

Välkommen till denna nätverksträff där ni får träffa Martin Lucander, konsult och partner. Martin kommer ge oss en inspirationsföreläsning med praktiska inslag av hur ditt företag kan kommunicera hållbarhet trovärdigt och tydligt. Martin Lucander är en uppskattad och populär föreläsare med hållbarhetskommunikation och kriskommunikation som specialområden. Hans filosofi är att förtroendekapital byggs genom kommunikation baserad på organisationens värderingar. Som rådgivare åt kunder från ett stort antal branscher som livsmedel, akademin, bygg- och fastighet, offentlig förvaltning och tillverkningsindustri har Martin en bred erfarenhet av hållbarhetskommunikationens många utmaningar och möjligheter.

Martin kommer att dela med sig om hållbar och förtroendeingivande kommunikation där vi har efterföljande diskussioner och reflektioner tillsammans.

Har du några frågor inför eventet är du varmt välkommen att inkomma med dem redan nu till Elisabeth Axelson.

0