Handelskammarens 100-lista

Handelskammarens 100-lista, skapad för att öka mångfalden och kompetensen i det sydsvenska näringslivet. På listan hittar du fler än 200 styrelsekompetenta kvinnor redo att bidra med sin kompetens.

För ökad kompetens och mångfald i Sydsveriges bolagsstyrelser

Handelskammarens 100-lista är skapad för att öka mångfalden och kompetensen i det sydsvenska näringslivet. Här hittar du kompetenta, erfarna kandidater till bolagsstyrelser, advisory boards och liknande. För att hitta rätt personer kan du sortera på funktion och bransch.

Här hittar du 100-listan

Här finns 100-listan med alla styrelsekompetenta kandidater.

Läs artiklar om 100-listan

Mer information om 100-listan hittar du i vår tidning Sydsvenskt Näringsliv.

100-listan på en karta

Kandidaterna på 100-listan verkar över hela Sydsverige. På vår kartbild kan du lätt överblicka och hitta kandidater i en viss region.

Styrelseuppdrag

LU Holding annonserar löpande styrelseuppdrag för 100-listans kandidater.
Inspelning från LU Holdings presentation hittar du här >

Poddtips – Kvinnor som äger

Kvinnor som äger är podden som öppnar upp dörrarna till en värld av kvinnor som äger och driver bolag. Du får följa med på inspirerande samtal, ta del av unika tips, hemligheter och högst personliga berättelser om resan från idé till framgångsrikt bolag. Lyssna till förmögenhetsrådgivarna på Formue,  Linda J Lilliesköld och Anders Book Hallström och deras givande och spännande samtal med sina gäster.

Lyssna här: Kvinnor som äger – Hosted by Formue (acast.com) eller Kvinnor som äger | Podd på Spotify

0