Möt förra årets Nästa skånska stjärna-stipendiat

EFL:s Leading IMPACT – Executive Management & Leadership Program, i partnerskap med Ekonomihögskolan vid Lunds universitet, är en nytänkande managementutbildning för att ge deltagaren och företaget en kraftfull kompetenshöjning inom strategiskt ledarskap, affärsutveckling och nytänkande.

Linda Persson, vd på medicinteknikbolaget NanoEcho, beskriver i videon nedan managementprogrammet Leading Impact, som hon tilldelades ett stipendie till 2022.

Är du nästa skånska stjärna?

Nu söker EFL årets stipendiat till Leading Impact – Executive Management & Leadership Program. Nästa skånska stjärna-stipendiet går till en person från ett företag i Sydsverige som står inför en skarp strategisk utmaning och kan spela en viktig roll i regionens utveckling.

Bakom stipendiet står EFL Executive Education tillsammans med Sydsvenska Handelskammaren, PwC och Sparbanken Skåne. Läs mer och ansök på https://www.efl.se/foretagsnatverk/na…

0