Plats

Henckels torg 3, Helsingborg, Sverige

Pris

Kostnadsfritt.
Efter serveras lunch till självkostnadspris.
Du väljer mellan caesarsallad – kyckling eller vegetarisk sallad.

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.
Utebliven närvaro vid kostnadsfritt event debiteras 300kr.

Sista anmälningsdag är 29 november.

Observera att om du kommer med bil parkera på Helsingborg C och promenera över Varvsbron.

Etablerat möter nytt – logistikbranschen

Logistikbranschen står inför en stor omvandling på många olika sätt inte minst vad gäller omställningen till fossilfritt. Vad är de hetaste trenderna? Hur ser möjligheterna och utmaningarna ut?

Möt Frigoscandias CEO Peter Haveneth, som berättar om bolagets resa mot framtiden. Frigoscandia har enda sedan 1948 levererat färska, kylda och frysta livsmedel. Frigoscandia gör en miljon leveranser om året till 50.000 olika mottagare. I dagarna köpte Frigoscandia upp Götene Kyl & Frys i Västra Götaland, vilket gör att de kommer upp i en omsättning på 3,5 mdr årligen.

Möt också start-up bolaget E-drops CEO Susanne Hjorthagen. E-drop vill revolutionera hemleveranserna av livsmedel genom att göra dem mottagarfria och ändå se till att kylkedjan inte bryts. E-drop är ett dotterbolag till Nowaste. De har valt att sitta på Hetch i Prismahuset.

Varmt välkommen till Etablerat möter Nytt!

Efter presentationerna och diskussionerna äter vi gemensam lunch.

”Etablerat möter Nytt – en businesslunch” är en ny mötesplats där etablerade och nya bolag möts för att utbyta erfarenheter, vidga sina nätverk och skapa nya affärsrelationer. Etablerat möter Nytt är ett samarbete mellan Sydsvenska Handelskammaren och NyföretagarCentrum Skåne Nordväst.

0