Datum / Tid


Pris

Kostnadsfritt för dig som är medlem i Handelskammarens nätverk The New Boss.

Att vara medlem i The New Boss kostar 3 995 kr/år och person. Är ni fler deltagare? Kostnaden är då 2 000 kr/person för person nr 2 och därutöver.

Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag är den 13 november.

Vi börjar med kaffe och fralla.

Första gången genomförs träffen digitalt via Zoom. Länk till deltagarna skickas ut ett par dagar innan träffen. När det är ok med fysiska träffar igen kommer vi att hålla till på Krinova Science Park.

Kristianstad: From boss to coach

Välkommen till första mötet med vårt nya nätverk The New Boss i Kristianstad!

Vem vill att dina medarbetare ska prata om dig som bossen? Med hjälp av aktuell forskning delar vi med oss av de krav och förväntningar som generation z ställer på oss som ledare. Vi pratar om förflyttningen från boss till coach och vilka beteenden du som ledare behöver träna på och använda dig av för att dina medarbetare ska känna motivation och engagemang.

Vi avrundar med att diskutera hur jag kan förändra mitt ledarskap utifrån dagens tema.

Föreläsare och facilitator är Henrik NäsströmKryast i Sverige AB. Henrik arbetar med att handleda och stötta lednings och arbetsgrupper parallellt med att han är ”busschaufför” i Kryast i Sverige med uppgiften att själv leda och utveckla. En av hans styrkor är att göra teori väldigt konkret och anpassad till verkligheten och har i sin roll som organisationsutvecklare hjälpt många grupper utvecklas.

Varmt välkomna!