Datum / Tid


Plats

Handelskammaren, Norra Järnvägsgatan 8, Växjö

Pris

1595kr/pers för medlemsföretag i Handelskammaren.
2095 kr/pers för icke-medlemmar.

Moms tillkommer. Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas.

Sista anmälningsdag är den 12 april.

Vi börjar med gemensam lunch!

Lär dig ChatGPT – på en eftermiddag! – Växjö

Under denna eftermiddag får du de verktyg och insikter som krävs för att förbättra dina arbetsprocesser och upptäcka nya affärsmöjligheter med hjälp av ChatGPT!

Detta lär du dig:

  • Grunderna i ChatGPT – En introduktion till ChatGPT, vad det är och hur det fungerar. Vi tar även upp dess begränsningar och diskuterar säkerhetsaspekter och GDPR.
  • AI i praktiken – Vi går igenom användningsområden där ChatGPT gör skillnad, från förbättrad kundkommunikation till effektivare arbetsprocesser.
  • Skapa personas – Här utforskar vi hur man ger ChatGPT en personlighet, vilka delar den består av och hur man bäst skapar den.
  • Avancerade prompts – Att skicka rätt meddelande till ChatGPT är avgörande för svaret man får. Vi går igenom hur man formulerar bra och effektiva prompts för att få relevanta resultat.
  • ChatGPT in action – Vi skapar prompts tillsammans med dig där vi visar hur du ska skriva med ChatGPT för att lösa verkliga uppgifter som du står inför varje dag!

Avslutande frågestund – innan vi rundar av öppnar vi upp för en dialog. Ställ frågor, dyk ner i detaljerna och se till att du lämnar med all kunskap du behöver för att använda ChatGPT effektivt i din yrkesroll.

Utbildningen hålls av André Andersson från Scribill AB.

Varmt välkommen att investera i din framtid!

0