Datum / Tid


Plats

Krinova Incubator & Science Park, Stridsvagnsvägen, Kristianstad, Sverige

Pris

Kostnadsfritt och endast för medlemmar i The New Boss.
Frukost ingår!

Sista anmälningsdag är den 14 november.

Vi tar löpande emot nya medlemmar i nätverket.
Nyfiken? Kontakta Katarina Björnsdotter för mer information.

Fyrarummaren- att förstå och navigera förändring

Den här morgonen kommer vi att bekanta oss med den spännande modellen Fyrarummaren®, som Förändringens fyra rum® också kallas.  Fyrarummaren är ett sätt att förstå och navigera förändring och stabilitet, även i de mest komplexa situationer och i mångkulturella organisationer.

Förändringens fyra rum är i grunden en psykologisk teori som fått mycket stort praktiskt genomslag världen över – den används nu på sex kontinenter. Fyrarummaren har sin grund i svensk forskning om å ena sidan viljan att förändra, utveckla och söka en mer hållbar framtid – och å andra sidan önskan om att vidmakthålla status quo och hålla emot nödvändig förändring genom att censurera verkligheten.

Fyrarummaren har utvecklats genom åren till ett väl sammanhållet och praktiskt användbart koncept, vars träffsäkra analysinstrument och praktiska verktyg idag används för att navigera förändring och stabilitet på arbetsplatser, i skolor, och organisationer liksom till exempel i familjer.

Vår inspiratör denna morgon är nätverkets egen Patrik Thornström, CEO på Germa AB och certifierad att leda workshops kring ”fyrarummaren”.

Vi startar som vanligt med en frukost!

0