Hälsa – företagets viktigaste resurs!

Var snäll mot dig själv!

Pandemin har belyst hur avgörande vår hälsostatus är och fler bolag har insett vikten av att främja möjligheter för medarbetarna att göra hälsosamma val. Detta samtidigt som många arbetat hemma med ökad risk för smärtrelaterade problem.

Studier har länge visat att fysisk aktivitet kan förbättra hälsoresultaten på många olika sätt. I detta inspirationsseminarium lär du dig mer kring hur du kan förvalta din viktigaste resurs, hälsan hos dig själv och hos dina kollegor.

Hur gör ni för att ge er själva möjligheten att implementera fysisk aktivitet på ett naturligt och enkelt sätt?

Lär dig förvalta din viktigaste resurs, hälsan hos dig själv och hos dina kollegor. Hur gör ni för att ge er själva möjligheten att implementera fysisk aktivitet på ett naturligt och enkelt sätt.

PO Osbeck från Eleiko brinner för att göra skillnad för människors hälsa och har lång erfarenhet av att arbeta med företag och individer för att skapa hållbara och effekter och resultat. Bli inspirerad och få med dig konkreta verktyg på vad just du kan göra i din organisation för en bättre hälsa och ett bättre välmående för dig själv och dina kollegor.

Välkommen till webbinariet som som ger dig en ”aha-känsla”!